LEGO Technic 42122, Jeep Wrangler

   895 kr
   Lego Technic 42122, Jeep Wrangler. Legot innehåller 665 st bitar och tillverkades 2021.
   Jeep Wrangler ingår i serien Technic.
   Any vehicle-loving kid would be proud to own a high-performance 4X4. Now you can make that dream a reality with the LEGO® Technic™ Jeep® Wrangler (42122) toy...
   Lego Technic 42122, Jeep Wrangler innehåller 665 st bitar och tillverkades 2021.
   Jeep Wrangler ingår i serien Technic.

   Jeep® Wrangler

   Alla fordonsgalna barn skulle att älska att äga denna högpresterande fyrhjulsdrivna bil. Du kan göra drömmen sann med LEGO® Technic Jeep® Wrangler (42122). Pojkar och flickor från 9 år kommer att ha roligt när de utforskar denna ikoniska terrängbil. Det finns en knapp för att manövrera styrningen fram, och den kraftfulla fjädringen gör att barn kan testa sina modeller på hinder i hemmet.

   Fullspäckad med autentiska detaljer
   Med öppningsbara dörrar och motorhuv, nedfällbara baksäten, ett fullstort reservdäck, vinsch och klassisk Jeep-design. Denna roliga modellbil tar barnen närmare den riktiga Jeep Wrangler Rubicon. Den iögonfallande färgskalan i gult och svart gör att denna modell är snygg att leka med och visa upp.

   En engagerande utmaning för unga LEGO byggare
   LEGO Technic världen erbjuder avancerade byggleksaker för unga LEGO fans som är redo för nästa roliga utmaning. Med realistiska mekanismer är dessa samlarleksaker perfekta för att introducera tekniska begrepp för barn.   • Känner du ett barn som skulle älska att bygga sin egen terrängjeep? Denna LEGO® Technic Jeep® Wrangler (42122) är fullpackad med autentiska detaljer, vilket gör den till en perfekt leksak för barn som älskar roliga fordon.
   • Med styrning fram, kraftfull axelledad fjädring och en vinsch kan barn iscensätta en hel värld av terrängäventyr, inspirerade av den världsberömda Jeep® Wrangler.
   • Denna häftiga modell är komplett med autentiska Jeep® Wrangler detaljer, som de klassiska runda framlyktorna, galler med sju ribbor, fullstort reservdäck och nedfällbara baksäten.
   • Letar du efter de bästa leksakerna för barn som älskar leksaksbilar? Denna modell av Jeep® Wrangler Rubicon är perfekt som present till unga LEGO® fans som är redo för nästa utmaning.
   • Modellen Jeep® Wrangler Rubicon är 12 cm hög, 24 cm lång och 13 cm bred, vilket gör denna bil perfekt för lek och uppvisning.
   • Barn kommer att älska bilens iögonfallande färgskala i gult och svart och de prestigefyllda Jeep® WranglerRubicon detaljerna.
   • Med öppningsbara dörrar och motorhuv är det lätt att utforska leksaks-SUV:ens detaljerade insida.
   • LEGO® Technic universumet öppnar en värld full av teknik för unga LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.
   • LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
   • LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.


   Egenskaper
   SerieTechnic
   Tillverkningsår2021
   Antal Bitar665 st
   Storlek på förpackning26,2 x 38,2 x 7,1 cm
   EAN5702016913316
   lego-f-42122

   Varukoder

   EAN
   5702016913316

   60 produkter i samma kategori...

   navigate_before
   navigate_next

   Liknande produkter...

   navigate_before
   navigate_next
   LEGO Technic 42122, Jeep Wrangler

   LEGO Technic 42122, Jeep Wrangler

   895 kr