3d Doft

Här har vi samlat alla våra dofter som inte är tryckta på ett platt material. Här finner du mjukisdofter och dofter i olika former och modeller.
Hang Loose Doft
Hang Loose är en liten smidig platt behållare med doftolja som luktar riktigt gott. En hängare medföljer så du kan hänga den där du vill.För att frigöra doften sticker du ett litet hål på baksidan med en nål.Storlek:Diameter: 36 mm.Tjocklek: 4,5 mm.OBS!Riv inte av bakdelen på behållaren...
20 kr
Wheel Rim Spinner - Doft
Produkten finns med andra alternativ
Snygg, cool och fräsch doft i form av en fälg med spinnner.Fälgen/doften placeras på fläktutblåset med det clips som medföljer.När du slår på fläkten så snurras spinnern på fälgen.Storlek: 62 x 24 mm (diameter x tjocklek).
Dofttärning Tiger
2 st mjuka tärningar med doft och ett kul motiv. Kan tex hängas i backspegeln.Storlek: 47 x 47 x 47 mm (b x h x d).Doft: Vanilj
25 kr
Dödskalle - Doft
Bildoft med "sport fresh"-doft.Doften är format som en dödskalle och är tillverkat i ett trämaterial. Så det ser ut som att det är täljt med kniv.Snodd medföljer så den kan hängas i backspegeln eller på något annat ställe.Passar utmärkt i bilen, båten eller husvagnen.Storlek: 5 x 3,3 x 4 cm...
29 kr
USA Doft-Boxhandske
En liten cool boxhandskar med doft och tryck med amerikanska flaggan. Boxhandskarna är i läderimitation, och tex kan hängas i backspegeln.
39 kr
Good Luck Dice - Doft
2 st hårda tärningar med "sport fresh"-doft. Kan tex hängas i backspegeln.Storlek: 50 x 50 x 50 mm (b x h x d).
29 kr
Vampire Nite - Doft
Mjukisdjur med vanliljdoft som tex kan hängas i backspegeln.Snöre medföljer så den kan hängas i backspegeln eller på något annat ställe. Passar utmärkt i bilen, båten eller husvagnen etc.Ca 11 cm hög.
29 kr
Funny Buddies - Doft
Produkten finns med andra alternativ
Mjukisdjur med vanliljdoft som tex kan hängas i backspegeln.Snöre medföljer så den kan hängas i backspegeln eller på något annat ställe. Passar utmärkt i bilen, båten eller husvagnen etc.
Emotion Fresh
Produkten finns med andra alternativ
Mjukis-smiley med doft. Kan hängas i tex backspegeln eller fästas på rutan med sugproppen som medföljer.Höjd: 10,5 cm.Bredd: 6 cm.
Fälg Doft
Produkten finns med andra alternativ
Kromade plast-fälgar med doft som tex kan hängas i backspegeln.Blå färg: Ocean FreshRöd färg: Tropical FreshGrön eller gul färg: Vanilla FreshStorlekDiameter: 60 mm.Djup: 25 mm.
Dofttärning
Produkten finns med andra alternativ
2 st mjuka tärningar med doft. Kan tex hängas i backspegeln.Storlek: 47 x 47 x 47 mm (b x h x d).Svart - VaniljVit - Outdoor FreshRöd - Rose Lavender