Luftintag & Air Flow

Luftintag & Air Flow med och utan led-ljus.

Air Flow DAF 22 Bars - Luftintag
Fyra st svarta imitationer av luftintag med aluminiumgaller. Fästs med dubbelhäftande tejp som medföljer. Luftintagen har två olika storlekar.14,5 cm x 3,8 cm.19 cm x 5 cm.
198 kr
Air Flow DAF 11 Blue LED- Luftintag
Två st svarta imitationer av luftintag med aluminiumgaller och blått ljus. Fästs med dubbelhäftande 3M tejp som medföljer. 12 volt.Bredd: 7 cm. Längd: 25 cm.
239 kr
Air Flow DAF 13 Dynamic - Luftintag
Två st svarta imitationer av luftintag med aluminiumgaller. Fästs med dubbelhäftande tejp som medföljer. Bredd: 12 cm. Längd: 45 cm.
129 kr
Luftintag Ram Air - Illusions
4 st svarta och kromade illusioner av luftintag som klistras fast på bilen. Luftintagen är inte mycket tjockare än en vanlig dekal men är mycket snygga och verklighetstrogna. De olika delarna av luftintaget (gallret, bultarna etc.) har små upphöjningar.Luftintagen levereras i 4-pack och har kliste...
139 kr
Luftintag Ribs & Bars - Illusions
2 st svarta och kromade illusioner av luftintag som klistras fast på bilen. Luftintagen är inte tjockare än en vanlig dekal men är mycket snygga och verklighetstrogna.Luftintagen levereras i 2-pack och har klister på baksidan. Så det går snabbt och enkelt att applicera dem.Luftintagen har en hög...
139 kr
Deco Air Flow
6 st silverfärgade luftintag av plast. Fästs med dubbelhäftande tape som medföljer.bredd78 mm djup13 mm...
39 kr