Emblem

Emblem med olika motiv och texter.
Emblem Eagle Chrome - Mini
Snyggt kromat emblem med motiv på en örn.Fäst med dubbelhäftande tejp som medföljer.Storlek: 10 x 3,3 x 0,4 cm (bredd x höjd x tjocklek).
29 kr
Route 66 - Metal Emblem
Emblem tillverkat i aluminium med texten "Route US 66".Emblemet är kromat och svart, och är ca 2 mm tjockt.Fästs med dubbelhäftande tejp som medföljer.Storlek: 19,5 x 19,5 cm.
149 kr
Batman - Metal Emblem
Emblem tillverkat i aluminium med 4 st olika delar. Om de olika delarna fästas tex tunt bilmärkesemblemet på bagageluckan så får du ett batman-motiv.Emblemet är kromat, och är ca 2 mm tjockt.Fästs med dubbelhäftande tejp som medföljer.Storlek på alla fyra delar tillsammans om de placeras helt...
98 kr
Choppers - Metal Emblem
Emblem tillverkat i aluminium med ett kors och texten "Choppers".Emblemet är svart och kromat, och är ca 2 mm tjockt.Fästs med dubbelhäftande tejp som medföljer.Storlek: 8,2 x 5,8 cm.
59 kr
Pin-Up - Spegel II
Spegel som har konturen av en pin-up-tjejTillverkad i plast och är klarblank så det går att spegla sig i den.Hela baksidan är täckt med en 3M tejp så att den kan fästas väl.Kan monteras både inne i och utanför lastbilen.Höjd: ca 19,5 cmBredd: ca 13,5 cmTjocklek: 1,4 mm.
59 kr
Emblem Butterfly
Kromat emblem för exteriör och interiör med motiv av en fjäril. Emblemet fästs med dubbelhäftande tejp, tejp medföljer. Storlek: ca 6 x 4,7 x 0,3 cm. (bredd x höjd x tjocklek).
29 kr
Emblem Horned Skull
Kromat emblem för exteriör och interiör med motiv av en dödskalle-djävul med horn. Emblemet fästs med dubbelhäftande tejp, tejp medföljer. Storlek: ca 4,5 x 6 x 0,3 cm. (bredd x höjd x tjocklek).
29 kr
Emblem Turbo Edition
Snyggt kromat emblem med texten "Turbo Edition".Fäst med dubbelhäftande tejp som medföljer.Storlek: 20 x 3,3 cm.
39 kr
Emblem Scorpion
Kromat emblem som är format som en skorpion.Fäst med dubbelhäftande tejp som medföljer. Storlek: ca 5 x 6 x 0,8 cm (bredd x höjd x tjocklek).
29 kr
Emblem Hundfot
2 st snygga kromade emblem som är format som en hundfötter.Fäst med dubbelhäftande tejp som medföljer. Storlek på varje hundfot: ca 6,5 x 5,6 x 0,4 cm (bredd x höjd x tjocklek).
39 kr
Emblem Chrome Style - V6 Embed Wide
Snyggt kromat emblem med texten V6.Fäst med dubbelhäftande tejp som medföljer. Storlek: 10,5 x 4,2 x 0,5 cm (bredd x höjd x tjocklek).
29 kr
Emblem Pitbull
Kromat emblem för exteriör och interiör med motiv på en pit bull. Emblemet fästs med dubbelhäftande tejp, tejp medföljer. Storlek: ca 8 x 9 x 0,4 cm. (bredd x höjd x tjocklek).
29 kr
Emblem 3D Krom - Racer
Snyggt kromat emblem i 3D-stil som är tillverkat i gjuten plast. Djupet/tjokleken är 6 mm så det ger ett massivt intryck. Det består av 5 st delar, så du kan kombinera det på en mängd olika sätt för att skapa din egen look. Kan tex sättas vid emblemet för bilens modell eller märke för att få en sn...
39 kr
Liquid Exhaust - Emblem
Kromat, svart, rött och gult emblem som fästs med dubbelhäftande tejp som medföljer. Motivet på emblemet är en ljuddämpare med eldflammor.Emblemet är av flexibel plast/gummi och ca 1.5 mm tjock, och det är något flexibelt. Så det funderar fint att sätta det på en kurvad yta.Storlek:Höjd: 2...
29 kr
Liquid Eagle Flames - Emblem
Kromat och svart emblem som fästs med dubbelhäftande tejp som medföljer. Motivet på emblemet är ett örnhuvud och eldflammor.Emblemet är av flexibel plast/gummi och ca 1.5 mm tjock, och det är något flexibelt. Så det funderar fint att sätta det på en kurvad yta.Storlek:Höjd: 2 cm Längd: 15,...
29 kr
Emblem TDI
Kromat emblem för exteriör och interiör med bokstäverna TDI. Emblemet fästs med dubbelhäftande tejp. T:et är kromat, D och I är rött med kromade kanter.Tejp medföljer.Storlek: 7,7 x 2,7 cm.
39 kr
Emblem CarLogo - Chinese Sign "Fast"
Snyggt kromat emblem med motiv på ett kinestecken med betydelsen "Come".Fästs med dubbelhäftande tejp som medföljer.Storlek: 70 x 60 mm.
19 kr
LED Emblem - V6
Emblem i flexibel plast med 13 st LED-dioder. Kopplas till fordonets strömkälla via ciggpluggen som medföljer. Det går även att koppla den direkt till strömkällan på bilen eller fordonet. Fästs med dubbelhäftande tejp som medföljer.Storlek: 62 x 22 x 2 mm. (bredd x höjd x tjocklek).Kabellängd:...
59 kr