Om BlueRide

BlueRide är en bi-firma till Lågprisvaruhuset Gränslöst Väst AB (556509-8711).
Företagets ägare har sina rötter i bildelsbranschen och har varit aktiv på marknaden i över 40 år. Bolaget startades 1995 och vi har funnits på nätet med BlueRide sedan 2004.
Bolagets huvudkontor ligger i Vänersborg och BlueRide drivs från Ed.
Vi har även en butik i Töcksfors. Varorna vi säljer i webbutiken finns inte att köpa i butiken i Töcksfors.

Säte & Huvudkontor
Lågprisvaruhuset Gränslöst Väst AB
Brogatan 5
462 38 VÄNERSBORG

Lager & Kontor
BlueRide
Industrigatan 4
668 32 ED

Tel: 0534-100 10
Org.nummer: 556509-8711

Trygg E-handel

BlueRide är certifierad av Trygg e-handel, det betyder att du kan känna dig trygg och säker när du handlar av oss. Trygg e-handels uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. För att läsa mer om Trygg E-handel och dina rättigheter som konsument kan du besöka www.tryggehandel.se.

Trippel-A är det högsta betyget man kan få av företaget AAA Bisnode (tidigare Soliditet AB) som ingår i Dun & Bradstreet. De sätter fortlöpande betyg på företagens betalningsförmåga. Har man fått betyget Trippel-A betyder det mycket god betalningsförmåga och högsta kreditvärdighet.
Värderingssystemet baseras på fler än 2 400 beslutsregler. För att få den här ratingen krävs kortfattat att man som företag är väletablerat och att varken företaget eller dess nyckelpersoner har betalningsanmärkningar.

PriceRunner Köpskydd

Få din produkt eller pengarna tillbaka
PriceRunners Köpskydd skyddar dig som konsument när du handlar på internet. Om något mot förmodan skulle gå fel så ser PriceRunner till att du får pengarna tillbaka.
När du köper en produkt av en återförsäljare som har PriceRunners Köpskydd aktiverat så kan du inom 24 timmar registrera dig gratis för PriceRunners Köpskydd. Om du inte får det du beställt och återförsäljaren inte ersätter dig så gör PriceRunner det! *
Läs mer här

  1. Registrera dig här inom 24 timmar från köptillfället. Samma e-postadress som användes vid köpet måste användas.
  2. Om du inte får det du beställt måste du först kontakta oss på BlueRide för att läsa ärendet.
  3. Om vi inte kan lösa det så mailar du till kopskydd@pricerunner.com så gör PriceRunner en återbetalning inom 14 dagar.
*PriceRunners Köpskydd ersätter upp till 5000 kronor.