Nytto- & Party-Prylar

Ultimata prylar för att sätta vart på partyt.
Pincett Färgad med LED
En smart pincett som har en LED-diod som lyser med vitt ljus. Dioden sitter mitt i pincetten så du kan se vad du plockar.Tillverkad i rostfritt stål.Pincetten är ca 9 cm lång.Batterier medföljer.
39 kr
Utdragbar Massage Rulle
Utdragbar massagerulle i plast med utdragbart teleskop i metall. Handtaget är i skumplast så du får ett bra och bekvämt grepp.Perfekt när du skall klia och ge dig lättare massage på ställen du inte når, eller om du inte orkar sträcka dig.Du kan dra ut massagepinnen i steglös längd upp till 51 cm...
39 kr
Flytande Burkhållare Vattenmelon
Ett måste för den perfekta upplevelsen i poolen eller badkaret. En uppblåsbar flytande burkhållare med motiv av en vattenmelon, allt för den perfekta sommarkännslan.Storlek: ca 20 cm/diameter.
25 kr
New York Flagg - Duschdraperi
Duschdraperi med ett snyggt och klassiskt bildcolage från New York på frihetsgudinnan, amerikanska flaggan, de gula taxibilarna och stadsvyn.Duschdraperiet är 180 x 180 cm. Krokar medföljer.Draperistång medföljer ej.Tillverkat av polyeten-vinylacetat.
98 kr
New York Taxi - Duschdraperi
Duschdraperi med ett snyggt och klassiskt motiv från en gata i New York med de gula taxibilarna.Duschdraperiet är 180 x 180 cm. Krokar medföljer.Draperistång medföljer ej.Tillverkat av polyeten-vinylacetat.
98 kr
Öl - Duschdraperi
Med detta duschdraperi blir det extra kul att kliva in i duschen. Duschdraperiet har en ett motiv av en öl med skum på toppen.Duschdraperiet är 180 x 180 cm. Krokar medföljer.Draperistång medföljer ej.Tillverkat av polyeten-vinylacetat.
98 kr
Safe Can Ravioli
En riktigt användbar burk för att gömma, lagra eller stacha pengar, värdesaker eller andra mindre föremål.Burken ser ut som en ravioli-burk, men i botten sitter ett lock som du kan öppna. När du sedan placerar burken i kylskåpet eller skafferiet så göms dina värdesaker på ett diskret sätt.Storl...
59 kr
Safe Can Ravioli
En riktigt användbar burk för att gömma, lagra eller stacha pengar, värdesaker eller andra mindre föremål.Burken ser ut som en ravioli-burk, men i botten sitter ett lock som du kan öppna. När du sedan placerar burken i kylskåpet eller skafferiet så göms dina värdesaker på ett diskret sätt.Storl...
59 kr
Kapsylöppnare Glasögon
Produkten finns med andra alternativ
Glasögon med kapsylöppnare istället för glas. Perfekt när du inte vill sträcka dig efter kapsylöppnaren.Dessutom håller du lättare reda på den, så du slipper leta efter en kapsylöppnare och istället kan fokusera på att dricka din favoritdryck.
Snapsmuggar 5,6 cl, 20-pack
En förpackning med 20 st små röda plastmuggar som med fördel används som snapsglas.Perfekt att ha på festen, speciellt om du skall iväg någonstans.Varje mugg rymmer 56 ml.
19 kr
Beer Pong Spelet
Komplett Beer Pong-spel med 22 st muggar och 15 st bollar.Beer Pong är ett roligt partyspel. Perfekt till förfesten och festen när du vill kombinera nöjen som att ha roligt och dricka öl (eller annat drickbart).Du har garanterat sett det klassiska Beer Pong spelet i flera collage-filmer. Ett kul...
79 kr
Sparbössa Dödskalle Wire
Cool dödskalle med taggtråd lindat runt skallen som har snygg finish. Dödskallen fungerar är inte bara cool, den fungerar även som sparbössa.Tillverkad i polyresin.Storlek: ca 14 x 14 cm.
129 kr
Sparbössa Dödskalle Soldier
Cool dödskalle med krigshjälm som har snygg finish. Dödskallen fungerar är inte bara cool, den fungerar även som sparbössa.Tillverkad i polyresin.Storlek: ca 14 x 14 cm.
129 kr
Utdragbar Stekspade
Utdragbar stekspade så du slipper får stänk, glöd eller rökos från grillen eller brasan. Dra ut skaftet steglöst så du kan få en total längd på ca 71 cm.Den här stekspaden kommer du uppskatta extra mycken när du måste vända på steken och grillen är alldeles för varm. Eller när du bara inte orkar...
29 kr
Farting Money Bank
En sparbössa i plast med underdelen på en kropp son har ett par byxor med rejält raggarhäng. Mynten stoppar du självklar ner i springan där bak.Inte nog med detta, när du matar den med mynt så avger sparbössan en ordentlig brakare.Drivs med tre st AA-batterier.Höjd: ca 15 cm.
179 kr
Earphone Organizer
Håll bättre ordning på dina hörlurar och undvik kabelhärvan som du ständigt måste trassla upp.Earphone Organizer är ca 4,5 x 4,5 cm och du rullar runt sladdarna på den för att enkelt kunna rulla ut dem igen.
14 kr