Sportpedaler

Fotpedal Dunlop
Ett snyggt set med 3 st fotpedaler för koppling, broms- och gaspedal. Pedalerna är i aluminium med gummi på ovansidan.Fästs på de befintliga pedalerna med skruvar och klipps som medföljer.Storlek på gaspedalen: 7 x 14 cm (bredd x höjd).Storlek på broms- & kopplingspedalen: 7,5 x 9,5 cm (br...
119 kr
Fotpedal Carbon X
Ett snyggt set med 2 st fotpedaler för broms- och gaspedal. Pedalerna är i aluminium med inslag av karbon-look.Fästs på de befintliga pedalerna med skruvar och klipps som medföljer.Storlek på gaspedalen: 5 x 11 cm (b x h).Storlek på bromspedalen: 12 x 6,6 cm (b x h).
259 kr
Fotpedal Carbon Shade
Ett snyggt set med 3 st fotpedaler för koppling, broms- och gaspedal. Pedalerna är i aluminium med inslag av karbon-look.Fästs på de befintliga pedalerna med skruvar och klipps som medföljer.Storlek på gaspedalen: 4 x 12,5 cm (b x h).Storlek på broms- & kopplingspedalen: 6,5 x 7,5 cm (b x...
259 kr
Fotpedal Iron Cross
Ett snyggt och massivt set med 3 st fotpedaler för koppling, broms- och gaspedal. Pedalerna är av metall och är riktigt massiva.Pedalerna är kromade med svart-färgat kors.Fästs på de befintliga pedalerna med skruvar och klipps som medföljer.
269 kr
Fotpedal Spinner
Ett snyggt set med 3 st fotpedaler för koppling, broms- och gaspedal. Pedalerna är i aluminium med gummiöverdrag på ovansidan.Varje pedal har infällning av en kromad fälg med spinner. Gummiöverdraget har mönstret av ett däck.Fästs på de befintliga pedalerna med skruvar och klipps som medföljer...
119 kr
Fotpedal Snag
Ett snyggt set med 3 st fotpedaler för koppling, broms- och gaspedal. Pedalerna är i borstat stål.Fästs på de befintliga pedalerna med skruvar och klipps som medföljer.
179 kr
Fotpedal Sport R1
Ett snyggt set med 3 st fotpedaler för koppling, broms- och gaspedal. Pedalerna är i kromad aluminium, borstat stål och med non-slip gummi.Fästs på de befintliga pedalerna med skruvar och klipps som medföljer.Storlek på gaspedalen: 7,5 x 12 cm (b x h).Storlek på broms- & kopplingspedalen:...
329 kr
Fotpedal Sport Type
Produkten finns med andra alternativ
Ett snyggt set med 3 st fotpedaler för koppling, broms- och gaspedal. Pedalerna är i aluminium med gummi och plast på ovansidan.Fästs på de befintliga pedalerna med skruvar och klipps som medföljer.Storlek på gaspedalen: 7,1 x 12,6 cm (b x h).Storlek på broms- & kopplingspedalen: 8,4 x 7,9...
Fotpedal Karbon Redpad
Ett snyggt set med 3 st fotpedaler för koppling, broms- och gaspedal. Av aluminium med karbon-look och en gummi/plast-platta på ovansidan.Fästs på de befintliga pedalerna med skruvar och klipps som medföljer.
89 kr
Fotpedal Red Flame
Ett set med 3 st fotpedaler för koppling, broms- och gaspedal. Av aluminium med gummi på ovansidan. Själva flamsen är av gummi och upphöjda några millimeter, detta ger ett snyggare utseende och ett bätte fäste.Fästs på de befintliga pedalerna med skruvar och klipps som medföljer.
69 kr
-50 kr
Fotpedal Fire Flames
Produkten finns med andra alternativ
Ett set med 3 st fotpedaler för koppling, broms- och gaspedal. Av aluminium med gummi på ovansidan.Fästs på de befintliga pedalerna med skruvar och klipps som medföljer.Storlek på gaspedalen: 6,8 x 12 cm (b x l).Storlek på broms- & kopplingspedalen: 6,7 x 9,3 cm (b x l).
Fotpedal White Skull
Ett set med 3 st fotpedaler för koppling, broms- och gaspedal. Av aluminium med infällning av en dödskalle i gummi.Fästs på de befintliga pedalerna med skruvar och klipps som medföljer.
89 kr
Fotpedal Blue Light Feet
Ett set med 3 st fotpedaler som lyser med blått ljus.Pedalerna är av aluminium med påliggande gummi.Fästs på den befintliga gas-, broms- och kopplingspedalen på bilen.Kopplas till bilens strömkälla med kablar som medföljer.Komplett monteringssats med fästen medföljer.12 volt.
159 kr
Fotpedal Blue Light Line
Ett set med 3 st fotpedaler som lyser med blått ljus.Pedalerna är av aluminium med påliggande gummi.Fästs på den befintliga gas-, broms- och kopplingspedalen på bilen.Kopplas till bilens strömkälla med kablar som medföljer.Komplett monteringssats med fästen medföljer.12 volt.
159 kr
Fotpedal Black
Produkten finns med andra alternativ
Ett set med 3 st fotpedaler för koppling, broms- och gaspedal. Preforerade plattor för att förhndra fötterna från att glida på pedalerna.Tillverkade i aluminium med infällning av plast.Universalmodell som fästs på de befintliga pedalerna med klämmor och skruvar som medföljer.
Fotpedal Flames
Ett set med 3 st fotpedaler för koppling, broms- och gaspedal.Tillverkade i aluminium med överfällning av gummi med eldflammor.Universalmodell som fästs på de befintliga pedalerna med klämmor som medföljer.Storlek på gaspedalen: 6,8 x 11,2 cm (b x l).Storlek på broms- & kopplingspedalen:...
59 kr
Fotpedal Steel
Ett set med 3 st fotpedaler för koppling, broms- och gaspedal. Tillverkade i rostfritt stål. Infällning av gummi/plast för att få ett snyggt utseende och för att förhindra att fötterna glider på pedalerna.
89 kr
Fotpedal Silver
Ett set med 3 st fotpedaler för koppling, broms- och gaspedal. Av rostfrittstål med infällningar av plast.
79 kr