UnderCar Tillbehör

Här finner du tillbehör och reservdelar till våra LED UnderCar kit. Om du kört sönder ett rör så kan du beställa ett nytt som du enkelt kan koppla in.
Observera att de lösa rör vi säljer inte fungerar utan de tillbehör som följer med i våra kit.
Kontrolldosa UFO-Kit
1 st kontrolldosa för LED UnderCar-kitet.Har kontrolldosan gått sönder så kan du köpa en ny som du kan koppla till ditt kit.
279 kr
Monteringsats för Undercar Kit
Monteringskit för våra UnderCar-kit.Monteringsattsen innehåller 13 st fästklämmor som används för att fästa rören i. 25 st buntband, 20 st fästen med skruvar som skruvas fast som man kan fästa buntbanden i.
98 kr
Singelrör - UFO-kit
Ett rör som hör till UnderCar UFO-kit (CD-UK1006).Har ett rör gått sönder så kan du köpa ett enkelt rör som du kan koppla på ditt kit.Observera att du måste ha de övriga delarna som följer med i våra UnderCar kit för att detta rör skall fungera.
589 kr
Singelrör - MC-Kit
Ett rör som hör till MC-Kit SLIM (mc8rgb-4 & mc8rgb-4). Har ett rör gått sönder så kan du köpa ett enkelt rör som du kan koppla på ditt kit.Observera att du måste ha de övriga delarna som följer med i våra MC-Kit SLIM för att detta rör skall fungera.
289 kr
Fjärrkontroll - UnderCar-Kit
Fjärrkontroll som går till UnderCar kiten.Observera att fjärrkontrollen endast passar till de UnderCar kit som vi säljer.
89 kr
Kontrolldosa
1 st kontrolldosa för LED UnderCar-kitet.Har kontrolldosan gått sönder så kan du köpa en ny som du kan koppla till ditt kit.
279 kr
Singelrör - Million Color
Ett rör som hör till UnderCar Kit Million Color (CDC3648-M2-V).Har ett rör gått sönder så kan du köpa ett enkelt rör som du kan koppla på ditt kit.Observera att du måste ha de övriga delarna som följer med i våra UnderCar kit för att detta rör skall fungera.
495 kr