{* *}

   LEGO Creator 31108, Caravan Family Holiday

   1 595 kr
   Lego Creator 31108, Caravan Family Holiday. Legot innehåller 766 st bitar och tillverkades 2020.
   Antal minifigurer i legoförpackningen är 3 st. Caravan Family Holiday ingår i serien Creator, Caravan Family Holiday och tillhör underserien 3 in 1.
   Creative camping adventures and fun...
   Lego Creator 31108, Caravan Family Holiday innehåller 766 st bitar och tillverkades 2020.
   Antal minifigurer i legoförpackningen är 3 st.
   Caravan Family Holiday ingår i serien Creator, Caravan Family Holiday och tillhör underserien 3 in 1.

   Husvagnssemester

   Kreativa campingäventyr och annat skoj väntar med leksetet LEGO® Creator 3in1 Husvagnssemester (31108). Setet innehåller en retrobil och en husvagnsleksak med kök, toalett, avtagbart tak och öppningsbar sida. Setet är fullspäckat med tillbehör och funktioner och innehåller 3 minifigurer som väcker fantasin.

   Obegränsad byggkreativitet
   Minst 3 olika bygg- och lekupplevelser är möjliga med detta fantastiska LEGO Creator 3in1 lekset. Barn kan bygga en husvagn med en retrobil och sedan bygga om den till en husbil eller en detaljerad fyr. Eller så kan de släppa lös sin kreativitet, använda sin fantasi och bygga något helt nytt.

   Fristående modeller frigör fantasin
   LEGO Creator 3in1 set erbjuder barn olika realistiska modeller som uppmuntrar till fantasifulla lekar. Modellerna ger oändliga bygg- och lekmöjligheter samtidigt som de väcker kreativiteten hos barn i alla åldrar. De häftiga seten är också perfekta som julklapp eller födelsedagspresent till barn.   • LEGO® Creator 3in1 Husvagnssemester (31108) uppmuntrar barns kreativa lek, med 3 modeller i 1: en husvagn med retrobil, en husbil eller en fyr. Att bygga och bygga om ger oändliga lekmöjligheter!
   • Roliga möjligheter finns runt varje hörn! Barn kan utveckla sin kreativitet och sina byggfärdigheter med den detaljerade husvagnen och bilen, hoppa in i husbilen för en semester, besöka fyren eller bygga något nytt.
   • Detta set ger barn 3 lekalternativ: LEGO® Creator 3in1 Husvagnssemester (31108), en husbil eller en fyr. Setet innehåller också 3 minifigurer och 3 olika klossbyggda djur för extra roliga lekar.
   • Alla som gillar kreativa lekar och byggande kommer att älska detta fantastiska set. Den detaljerade husvagnen och retrobilen, husbilen och fyren fungerar perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till pojkar och flickor från 9 år.
   • Redo för äventyr? Modellen med husvagnen och retrobilen är 13 cm hög, 34 cm lång och 12 cm bred, så denna spännande actionleksak är full av detaljer och tillräckligt stor för seriösa semesterlekar!
   • Drivs av ett barns fantasi, för timmar av oändligt skoj! Batterifria leksaker främjar barns individuella lek- och problemlösningsförmåga och låter dem uppleva glädjen i att hitta på helt egna berättelser.
   • Öppna förpackningen och låt leken börja genom att bygga och bygga om 1 av de 3 modelleksakerna. Enkla instruktioner gör det lätt för barn att bygga modellerna, vilket leder till stolthet och massor av kreativt skoj.
   • Ge barn oändliga möjligheter att utveckla sina byggfärdigheter när de leker med LEGO® Creator 3in1 seten. Detta smarta familjelekset låter barn utveckla sin fantasi med massor av byggmöjligheter.
   • LEGO® byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är konsekventa, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
   • LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset för barn uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.


   Egenskaper
   SerieCreator
   Underserie3 in 1
   Tillverkningsår2020
   Antal Bitar766 st
   Antal Minifigurer3 st
   Storlek på förpackning28 x 53,5 x 7,2 cm
   Vikt1,37 kg
   EAN5702016616347
   lego-f-31108

   Varukoder

   EAN
   5702016616347
   UPC
   673419317818

   Liknande produkter...

   navigate_before
   navigate_next

   Visuellt liknande produkter...

   576 andra produkter i denna kategori...

   LEGO Creator 31108, Caravan Family Holiday

   LEGO Creator 31108, Caravan Family Holiday

   1 595 kr