{* *}

Hammerite Hammarlack Spray Silver 400ml

139 kr
Med Hammerite Hammarlack kan du måla direkt på rost. Den stoppar effektivt rostbildning och ger en slagtålig yta som stöter bort vatten och smuts.
Du behöver inte vänta på att saker skall börja rosta för att använda Hammerite Hammarlack, det bästa skyddet får du när du använder Hammerite på ny metall...
Med Hammerite Hammarlack kan du måla direkt på rost. Den stoppar effektivt rostbildning och ger en slagtålig yta som stöter bort vatten och smuts.

Du behöver inte vänta på att saker skall börja rosta för att använda Hammerite Hammarlack, det bästa skyddet får du när du använder Hammerite på ny metall. Du får en vacker slät och högblank yta med inbyggt rostskydd, en yta som står sig i många år!
Med Hammerite Hammarlack får du en slitstark, korrosionsbeständig dekorativ beläggning för järn och icke järnhaltiga metaller samt vissa plaster och trä.

Du får 3 i 1 – rostskyddsfärg, grundfärg och toppfärg i ett. Hammerite Hammarlack receptet har ett inbyggt skydd mot rost, någonting som de flesta konkurrerande produkter saknar. Dessutom slipper du alla de inledande och tidskrävande momenten med primning och grundning då grundfärgen redan finns i burken.
Slutligen får du en perfekt emaljliknande finish som håller sig i många år!

Hur använder jag Hammerite Hammarlack?
Det krävs minimalt med förberedelse och förarbete när du målar med Hammerite Hammarlack.
1. Avlägsna allt löst sittande rost och färg med stålborste. Slipa lätt med slippapper innan målning. Tvätta hela metallytan ren från smuts och fett. Låt torka.
2. Spraya direkt på den rengjorda metallytan. Klart!

Hammerite Hammarlack är särskilt utformad för att appliceras direkt på nytt, gammalt eller tidigare målat järn eller stål. Hammerite Hammarlack är alltid ett riktigt val när du ska måla på metall. Färgen bildar en kraftfull barriär som står emot åratal av nötning, stötar och repor.
Jämfört med några traditionella färger, har Hammerite Hammarlack mycket goda vattenavvisande egenskaper vilket innebär att vatten snabbt rinner av metallytan. Tillsammans med den inbyggda fuktspärren resulterar det i ett skydd som varar länge.
  • Kan målas direkt på rost.
  • Snabbtorkande.
  • Lätt att använda.
  • Stoppar rostangrepp.
  • Långvarigt skydd.

Hammerite Hammarlack kan användas till
  • Dörrar
  • Element
  • Garagedörrar
  • Staket
  • Trädgårdsmöbler
  • Trappor
Egenskaper
EffektHamrad
KulörSilver, blank
Täckförmåga4,5 m² per liter
Burkstorlek400 ml
Ommålningsbar15 min
Appliceringstemperatur+5 °C – +35 °C
se-5078332

Varukoder

EAN
5011867021737

60 produkter i samma kategori...

navigate_before
navigate_next

Liknande produkter...

navigate_before
navigate_next

Visuellt liknande produkter...

Hammerite Hammarlack Spray Silver 400ml

Hammerite Hammarlack Spray Silver 400ml

139 kr