{* *}

   LEGO Friends 41429, Heartlake Citys Flygplan

   1 795 kr
   Lego Friends 41429, Heartlake Citys Flygplan. Legot innehåller 574 st bitar och tillverkades 2020.
   Antal minifigurer i legoförpackningen är 3 st. Heartlake City Airplane ingår i serien Friends.
   Kolla in det här coola LEGO® Friends flygplanet och checka in för timmar av roliga flygplanslekar...
   Lego Friends 41429 Heartlake Citys Flygplan innehåller 574 st bitar och tillverkades 2020.
   Antal minifigurer i legoförpackningen är 3 st.
   Heartlake Citys Flygplan ingår i serien LEGO Friends och tillhör underserien Airport.

   Heartlake Citys flygplan
   Låt barns fantasi sväva med Heartlake Citys flygplan (41429). Barn kommer att älska att iscensätta semesterberättelser med detta realistiska flygplanslekset. Det finns flyttbara boardingtrappor, en cockpit, handbagagefack och till och med en snacksvagn – precis som i verkligheten!

   Utforska en värld full av möjligheter
   Med denna funktionsspäckade flygplansleksak kan barn iscensätta verkliga scenarier. Barn älskar att iscensätta scenarier från de vuxnas värld, och med detta set kan de göra precis det, låtsas skanna biljetter och checka in sitt bagage. Smarta detaljer, som de stolmonterade tv-skärmarna, får lekarna att komma till liv. Med 3 minidockor kan barn låtsas vara en passagerare eller piloten som flyger planet.

   Mitt i all action
   Ta med din lilla byggare på en semesterresa till Heartlake City, en plats full av spännande äventyr och vardagshjältar där barn kommer att upptäcka att alla får vara med och leka och att det finns en karaktär som är precis som dem.

   • Denna flygplansleksak är 13 cm hög, 36 cm lång och 33 cm bred. Eftersom alla LEGO set är kompatibla kan denna häftiga leksak kombineras med alla andra LEGO® klossar barn har hemma för en riktigt kreativ lekstund!
   • Den här flygplansmodellen innehåller enkla instruktioner, vilket gör den perfekt för barn som är LEGO® nybörjare. Tack vare den tydliga, tryckta guiden kommer de att flyga mot spännande rollekar på nolltid!
   • Allt är möjligt med Heartlake Citys flygplan (41429). Ombord på detta funktionsspäckade flygplan kan barn upptäcka oändliga kreativa resescenarier tack vare många coola funktioner och tillbehör.
   • Barn kan skapa roliga flygplansäventyr med de byggbara LEGO® Friends minidockorna Stephanie och Olivia. De kan checka in och hjälpa dem ombord, eller låtsas flyga planet med pilotfiguren i cockpit.
   • Setet har ett flygdäck, rörlig matvagn med flygplanssnacks och ett badrum. Resväskor kan placeras i lastrummet. Kabinen kan öppnas upp för att avslöja gångjärnsförsedda bagageutrymmen, och det finns en incheckningsdisk och flygtrappor.
   • Detta flygplansset med 574 delar är perfekt som julklapp till barn från 7 år som älskar roliga leksaksfordon och har begränsad byggerfarenhet. Detta är ett stimulerande bygge och kommer att ge en känsla av stolthet när det är färdigt.
   • Dynamiska lekar är en del av resan. Det finns massor av coola, rörliga delar, till exempel de gångjärnsförsedda handbagagefacken och den rullande matvagnen. Inga batterier behövs – denna semesterleksak drivs enbart av barns fantasi!
   • LEGO® Friends lekseten hjälper barn att iscensätta scener från tv-serien, där tjejerna från Heartlake City ger sig ut på spännande äventyr eller har roligt när de umgås med sina bästisar!
   • Ända sedan 1958 har LEGO® klossar uppfyllt de högsta branschstandarderna för att säkerställa att denna semesterleksaks delar är hållbara och kompatibla och klarar av lite turbulens!
   • Klossar och delar i LEGO® leksaker testas på nästan alla tänkbara sätt. Detta säkerställer att varje lekset uppfyller de högsta globala kvalitetsstandarderna, vilket gör LEGO® seten till några av de bästa – och säkraste – leksakerna för barn.

   Egenskaper
   Titel, svenskHeartlake Citys Flygplan
   Titel, engelskHeartlake City Airplane
   SerieLEGO Friends
   UnderserieAirport
   Tillverkningsår2020
   Lanseradesjuni 2020
   Utrangeradesdecember 2021
   Antal Bitar574 st
   Antal Minifigurer3 st
   Storlek på förpackning48 x 28,2 x 7,4 cm
   Vikt1,09 kg
   EAN5702016619140
   lego-41429

   Varukoder

   EAN
   5702016619140
   UPC
   673419320122

   Liknande produkter...

   navigate_before
   navigate_next

   Visuellt liknande produkter...

   576 andra produkter i denna kategori...

   LEGO Friends 41429, Heartlake City Airplane

   LEGO Friends 41429, Heartlake Citys Flygplan

   1 795 kr