STP Diesel Injector Cleaner

   79 kr
   STP Diesel Injector Cleaner är ett koncentrerat rengöringsmedel för bränslesystemet i dieselmotorer.
   Anpassad för att rengöra bränslesystemet från de beläggningar som byggs upp i dieselmotorer. Dessa beläggningar stjäl kraft och ökar bränsleförbrukningen. På endast en tank rengörs systemet och du...
   STP Diesel Injector Cleaner är ett koncentrerat rengöringsmedel för bränslesystemet i dieselmotorer.
   Anpassad för att rengöra bränslesystemet från de beläggningar som byggs upp i dieselmotorer. Dessa beläggningar stjäl kraft och ökar bränsleförbrukningen. På endast en tank rengörs systemet och du får tillbaka kraften.

   Ett kraftfullt och koncentrerat rengöringsmedel för bränslesystemet. Tar snabbt och effektivt bort beläggningar som stjäl kraft. En behandling rengör bränslesystemet och spridare.
   Ger tillbaka motorns kraft och prestanda.

   Bruksanvisning:
   - Häll hela flaskan i en full tank (upp till 60 liter)
   - För bästa resultat, använd var 500:e mil

   Att tänka på:
   - Förvaras oåtkomligt för barn

   För Dieselmotorer.
   Innehåll 200 ml.

   Om STP och STP's Injection-produktserie
   Moderna bilmotorer är så avancerade och utrustade med elektronik att service bör överlåtas till fackman som har tillgång till specialutrustning. Genom att hålla motorn ren kan man dock undvika många motorproblem och därigenom hålla kostnaderna för reparation och service nere!

   STP förhindrar och tar bort avlagringar i bränslesystemet på bilen

   STP har i över 50 år varit ledande när det gäller att utveckla teknologin för bränsletillsatser. Utveckling och forskning i kombination med tester i de mest krävande miljöer har bidragit till att STP ständigt utvecklat och förbättrat effektiviteten i de bränsletillsatser som idag används i alla typer av fordon. STP gör rent bränslesystemet. Använd STP regelbundet så undviker du motorstörningar och bibehåller full effekt.

   En modern bilmotor med elektroniskt insprutningssystem arbetar med hög precision. Motorn är konstruerad för att ge en optimal bränsleblandning i exakt rätt tid. Detta är förutsättningen för en jämn och fullständig förbränning av bränslet som ger motorn den fulla effekt som den är konstruerad för.

   Med tiden byggs beläggningar upp i motor- och bränslesystem. Redan små mängder på ventiler och insprutningsmunstycken stjäl kraft från motorn. Med STP kan du se till att du alltid har ett rent bränslesystem som ger din motor maximal effekt. Det ger miljövinster och bättre köregenskaper. Du slipper startsvårigheter och ryckig gång. Du får jämnare tomgång och slipper tvekande acceleration.

   Alla STP-produkter är noggrant testade och kan användas i alla typer av motorer; bensin, diesel och biofuel. Med STP i tanken fungerar alltid din motor på topp!
   se-510-gr

   Specifik referens

   Kunder som köpte denna vara köpte även...

   Köp STP Diesel Injector Cleaner

   STP Diesel Injector Cleaner

   79 kr