STP Injection Trim

   59 kr
   STP Injection Trim håller bränslesystemet rent och motverkar att beläggningar byggs upp, speciellt på insugsventilerna.
   En förebyggande produkt som förhindrar att avlagringar byggs upp i bensinmotorns bränslesystem.
   En flaska STP Injection Trim i tanken var 200:e mil håller insprutningsmunstycken...
   STP Injection Trim håller bränslesystemet rent och motverkar att beläggningar byggs upp, speciellt på insugsventilerna.

   En förebyggande produkt som förhindrar att avlagringar byggs upp i bensinmotorns bränslesystem.
   En flaska STP Injection Trim i tanken var 200:e mil håller insprutningsmunstycken och ventiler rena. Smörjer bränslesystemet och förhindrar frysning. Som bärare av de aktiva additiven används alifatnafta.
   För bilar med och utan katalysator. Använd alltid Injection Trim i förebyggande syfte.
   Vid akuta driftsproblem använd STP Injector Cleaner.

   Bruksanvisning:
   - Häll hela flaskan i en full tank (upp till 60 liter)

   Att tänka på:
   - Förvaras oåtkomligt för barn.

   För Bensinmotorer.
   Innehåll 200 ml.

   Om STP och STP's Injection-produktserie
   Moderna bilmotorer är så avancerade och utrustade med elektronik att service bör överlåtas till fackman som har tillgång till specialutrustning. Genom att hålla motorn ren kan man dock undvika många motorproblem och därigenom hålla kostnaderna för reparation och service nere!

   STP förhindrar och tar bort avlagringar i bränslesystemet på bilen

   STP har i över 50 år varit ledande när det gäller att utveckla teknologin för bränsletillsatser. Utveckling och forskning i kombination med tester i de mest krävande miljöer har bidragit till att STP ständigt utvecklat och förbättrat effektiviteten i de bränsletillsatser som idag används i alla typer av fordon. STP gör rent bränslesystemet. Använd STP regelbundet så undviker du motorstörningar och bibehåller full effekt.

   En modern bilmotor med elektroniskt insprutningssystem arbetar med hög precision. Motorn är konstruerad för att ge en optimal bränsleblandning i exakt rätt tid. Detta är förutsättningen för en jämn och fullständig förbränning av bränslet som ger motorn den fulla effekt som den är konstruerad för.

   Med tiden byggs beläggningar upp i motor- och bränslesystem. Redan små mängder på ventiler och insprutningsmunstycken stjäl kraft från motorn. Med STP kan du se till att du alltid har ett rent bränslesystem som ger din motor maximal effekt. Det ger miljövinster och bättre köregenskaper. Du slipper startsvårigheter och ryckig gång. Du får jämnare tomgång och slipper tvekande acceleration.

   Alla STP-produkter är noggrant testade och kan användas i alla typer av motorer; bensin, diesel och biofuel. Med STP i tanken fungerar alltid din motor på topp!
   se-505-ro

   Kunder som köpte denna vara köpte även...

   Köp STP Injection Trim

   STP Injection Trim

   59 kr