STP Injector Cleaner

   78 kr

   STP Injector Cleaner är ett koncentrerat rengöringsmedel för bränslesystemet i bensinmotorer.
   Den är speciellt sammansatt för att på en tank rengöra både insprutningsmunstycken och insugsventiler.
   En akuthjälp som snabbt och effektivt tar bort beläggningar i insprutningssystemet.
   Beläggningarna...

   STP Injector Cleaner är ett koncentrerat rengöringsmedel för bränslesystemet i bensinmotorer.
   Den är speciellt sammansatt för att på en tank rengöra både insprutningsmunstycken och insugsventiler.

   En akuthjälp som snabbt och effektivt tar bort beläggningar i insprutningssystemet. Beläggningarna orsakar ojämn och ryckig gång samt startsvårigheter.

   Avsedd för bensinmotorer med och utan katalysator. Som bärare av de aktiva additiven används nafta.

   För att förebygga och motverka driftsproblem rekommenderar vi att vid var 4:e tankning använda STP Injection Trim som dessutom smörjer bränslesystemet och förhindrar isbildning.

   Bruksanvisning:
   - Häll hela flaskans innehåll i en full tank (upp till 60 liter)

   Att tänka på:
   - Om STP Injector Cleaner ej löser problemen, kontakta verkstad för översyn eller utbyte av insprutningsmunstycken.
   - Förvaras oåtkomligt för barn

   För Bensinmotorer.
   Innehåll 200 ml.

   Om STP och STP's Injection-produktserie
   Moderna bilmotorer är så avancerade och utrustade med elektronik att service bör överlåtas till fackman som har tillgång till specialutrustning. Genom att hålla motorn ren kan man dock undvika många motorproblem och därigenom hålla kostnaderna för reparation och service nere!

   STP förhindrar och tar bort avlagringar i bränslesystemet på bilen

   STP har i över 50 år varit ledande när det gäller att utveckla teknologin för bränsletillsatser. Utveckling och forskning i kombination med tester i de mest krävande miljöer har bidragit till att STP ständigt utvecklat och förbättrat effektiviteten i de bränsletillsatser som idag används i alla typer av fordon. STP gör rent bränslesystemet. Använd STP regelbundet så undviker du motorstörningar och bibehåller full effekt.

   En modern bilmotor med elektroniskt insprutningssystem arbetar med hög precision. Motorn är konstruerad för att ge en optimal bränsleblandning i exakt rätt tid. Detta är förutsättningen för en jämn och fullständig förbränning av bränslet som ger motorn den fulla effekt som den är konstruerad för.

   Med tiden byggs beläggningar upp i motor- och bränslesystem. Redan små mängder på ventiler och insprutningsmunstycken stjäl kraft från motorn. Med STP kan du se till att du alltid har ett rent bränslesystem som ger din motor maximal effekt. Det ger miljövinster och bättre köregenskaper. Du slipper startsvårigheter och ryckig gång. Du får jämnare tomgång och slipper tvekande acceleration.

   Alla STP-produkter är noggrant testade och kan användas i alla typer av motorer; bensin, diesel och biofuel. Med STP i tanken fungerar alltid din motor på topp!

   se-506-sv

   Specifik referens

   Kunder som köpte denna produkt köpte också:

   Köp STP Injector Cleaner

   STP Injector Cleaner

   78 kr