mySafe GPS Tracker

   1 549 kr
   mySafe GPS Tracker - din självklara säkerhetsprodukt!
   mySafe GPS Tracker är en säkerhetsprodukt som är liten som en tändsticksask. Den är det självklara valet när det kommer till att stöldsäkra dina fordon eller för att spåra och skydda familjemedlemmar som behöver det.
   Produkten är faktiskt både...
   mySafe GPS Tracker - din självklara säkerhetsprodukt!
   mySafe GPS Tracker är en säkerhetsprodukt som är liten som en tändsticksask. Den är det självklara valet när det kommer till att stöldsäkra dina fordon eller för att spåra och skydda familjemedlemmar som behöver det.

   Produkten är faktiskt både en mobiltelefon och GPS-mottagare. Du kan alltid ringa mySafe och prata direkt genom den inbyggda högtalaren och samtalet kopplas automatiskt utan något behov för användaren att svara på samtalet. Med hjälp av de fyra knapparna kan även användaren skicka ett larm-SMS med sin kartposition eller ringa direkt till tre förutbestämda telefonnummer.

   Personspårning
   Har du familjemedlemmar med behov av extra omsorg så kan mySafe hjälpa er om de går vilse. Produkten kan vara speciellt viktig för äldre personer eller de med Autism, Downs syndrom eller Alzheimers. Det är bara att skicka ett SMS för att se deras position i realtid på karta.

   Ensamarbetare
   För den enskilde arbetaren ökar GPS Tracker säkerheten avsevärt och gör det enkelt för arbetskamrater eller släktingar att nå eller hitta arbetaren. Dessutom så kan arbetaren alltid kontakta sina anhöriga och skicka sin kartposition i händelse av en olycka.

   Barn
   mySafe GPS Tracker kan självklart också hjälpa er att skydda barnen. Först kan man markera en säkerhetszon och om barnet förflyttar sig utanför områdets gränser får du en direkt varning med ett sms-larm och information med barnets position. Eftersom systemet fungerar i hela Europa kan du enkelt hitta det förlorade barnet även utomlands. Du behöver bara logga in för att se positionen i realtid.

   Fordon
   Passa på att stöldsäkra din bil eller båt med marknadens mest prisvärda system! GPS Tracker låter dig få full översikt över ditt fordon om det skulle bli stulet och ger dig fördel gentemot tjuven. Det är utan tvekan ett mycket effektivt sätt för att få tillbaka fordonet. 

   Med mySafe får du en liten och tålig GPS-tracker med mycket god GPS-mottagning. Om du har en Smartphone med Google Maps, så klickar du bara på meddelandet från mySafe i din telefon. Då öppnas länken som visar användarens position direkt på kartan.

   Lätt att använda
   Produkten är mycket lätt att använda; allt du behöver är ett fungerande SIM-kort att sätta in i enheten - ladda batteriet och du är redo... GPS Tracker spårar allt och alla och är riktigt smidig att använda vid utomhusidrott och uteaktiviteter så som vandring, cykling, skidåkning, bergsklättring, jakt och fiske. Med mySafe GPS Tracker får dina nära och kära sinnesro genom att veta var du är. 

   ENDAST SMS/GPRS TAXA FRÅN DIN LEVERANTÖR TILLKOMMER. KONTANTKORT FUNGERAR. (sim-kort medföljer ej)

   Specifikation
   Laddnings spänning: DC 4.2-5.5V/400mA(Mini USB port)
   Internt batteri: Laddningsbart och utbyttbart 950mAh/830 mAh batteri(3.7V)
   Dimensioner: 53.6mm x 43mm x 16mm
   Vikt: 88.1 gram
   Arbetstemperatur: -20C till 55C
   Humidity: 5% till 95% Non-condensing
   GSM modul: GSM 900/1800/1900Mhz or GSM 850/1800/1900Mhz
   GPS Chipset: Senaste GPS(AGPS)
   GPS Känslighet: -159DBM
   GPS Frekvens: L1,1575.42MHz
   C/A Code: 1.023 MHz chip rate
   Kanaler: 20 kanaler all-in-view tracking
   Positionnogrannhet: 8 meter,3D RMS
   Hastighetnogrannhet: 0.1 m/s
   Tidnogrannhet: 1 us synkroniserad till GPS tid
   Default datum: WGS-84
   Reacquisition: 0.1 sek, genomsnitt
   Varmstart: 38 sek, genomsnitt
   Kallstart: 42 sek, genomsnitt
   Höjdgräns: 18,000 meter (60,000 feet) max
   Hastighetsgräns: 515 meter/sek (1000 knots)max
   Acceleration gräns: Mindre än 4g
   Jerk Limit: 20 m/sek
   Arbetstid: 60 Timmar I sovläge och mer än 10 timmar I normalläge
   LED: 3 LEDs visar strömläge, GPS, GSM status och annan operations status
   Knappar: 6 knappar(SOS/1/2/3/R/C) för att kunna ringa samtal samt skicka SMS

   tm-m13000

   Specifik referens

   Kunder som köpte denna vara köpte även...

   4 produkter i samma kategori...

   Köp mySafe GPS Tracker

   mySafe GPS Tracker

   1 549 kr